SKYTJENESTER.

Vi bruker kun leverandører som kan garantere for sikkerheten, så slipper du å tenke på det! Dette er en av mange fordeler ved å velge en skytjeneste, fremfor å investere i egne servere og drifte dette selv. Med løsninge fra solide leverandører får du IT sikkerhet med på kjøpet!

Office365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. Office 365 er klar når du er det.

Jottacloud

Bedriftens filer tilgjengelig for dine ansatte i verdens tryggeste sky. Lagret i Norge! Best på sikkerhetskopiering på TEK.NO test!

Panda Adaptive 360

Verdens beste sikkerhet, for din PC eller Mac. Se alt, kontroller alt, beskytt alt. Alltid!

BACKUP & RECOVERY.

Backup har ingen verdi uten mulighet til rask gjenoppretting.

Vi legger fundamentet for kontinuitet av din forretningsvirksomhet. Beskytt systemer og data med verifiserte sikkerhetskopier og rask gjenoppretting. Vær trygg på at dine systemer – Windows eller Linux, fysiske- eller virtuelle maskiner – er sikret.

Vi velger den løsningen som passer best for akkurat deres bedrift!

SCALABLE TECHNOLOGY

IT SIKKERHET.

Fokus på IT sikkerhet i bedriften er viktig, kanskje viktigere nå enn noen gang tidligere. For at en bedrift skal gjøre tiltak som virker i samme retning og er konsistente bør enhver bedrift utvikle retningslinjer for bruke av datautstyr og ha en datasikkerhets-håndbok som detaljerer retningslinjene. Dette er et dokument vi kan hjelpe dere med, å lage sammen med dere for å få det tilpasset deres bedrift på best mulig måte.

SKYEN
ER I VÅR DNA.

KOM I GANG!